Tap To Call

  +46 31 - 339 45 50

StageIT AB

Skalmeredsvägen 45

438 93 Landvetter

Eventteknik

StageIT har framgångsrikt levererat tekniska lösningar till mässor och events sedan 2000.

Vi sätter ihop tekniska lösningar helt utefter kundens behov. Genom åren har vi tagit fram ett flertal spännande lösningar för att informera om produkter och tjänster på ett attraktivt sätt. Speciellt spel där besökarna aktivt deltar med eller mot varandra på olika sätt brukar fungera väl. När vi tar fram lämpliga applikationer åt våra kunder jobbar vi normalt med ”Edutainment” som grund. Vi har lång erfarenhet av att bygga avancerade lösningar för mässa: spel, talarstöd, touchskärmar, simuleringar, 3D-animeringar, videofilmer m.m. Genom att skapa informativa, men samtidigt underhållande produkter, kan vi skapa intresse, ge en positiv bild av produkten samt få besökarna att stanna längre i montern. Exempel på tidigare produkter:

Case #1: Virtuell Quiz:
Kunden ville informera presumtiva kunder om deras nya produkter på ett underhållande sätt. För detta ändamål togs ett Quiz fram där tre personer svarar på frågor om kundens produkter. Samtidigt visas en virtuell bana med tre fordon som åker fortare eller långsammare baserat på hur de tävlande svarar. Detta ger även andra besökare möjligheten att följa tävlingen. Användandet av en lättsam tävling gör att deltagarna får en positiv upplevelse av montern. Människor gillar att tävla!

Case #2: HMI (Human Machine Interface) racet
Kunden vill på ett underhållande sätt demonstrera människans begränsningar i simultankapacitet. (En förmåga som flera människor överskattar, framförallt i trafiken). För detta ändamål byggde vi en väldigt enkel simulering där deltagarna kör längs en kurvig väg samtidigt som de får instruktioner om att trycka på olika knappar. Produkten blev mycket uppskattad av besökarna och kunden var 100% nöjd med den tekniska tillförlitligheten och resultatet. Den fungerade mycket bra som en underhållande ”eye opener” för folk. Oavsett om ni vill ha en enkel app, eller en fullskalig simulering så kan vi hjälpa er med att enkelt demonstrera era produkter och få mer besökare till er monter. Kontakta oss! Kolla gärna under portfolio för exempel på vad vi byggt innan.