Tap To Call

  +46 31 - 339 45 50

StageIT AB

Skalmeredsvägen 45

438 93 Landvetter

Appar

Appar (applikationer) till bärbara mobila enheter som smartphones (iPhone, android) och surfplattor (iPad, tabs) är en marknad som växt lavinartat de senaste åren.

När vi bygger appar utgår vi från vad kunden vill uppnå med appen. Vi kan bygga allt från avancerade spel till enkla säljstöd som kunden använder för att demonstrera sina produkter och tjänster på ett smidigt sätt. Exempel på våra Appar:

Case #1: Unifaun
Unifaun har en komplex kedja av produkter och tjänster, de behövde en produkt som på ett enkelt och visuellt sätt visade hur dessa hängde ihop. Det var viktigt att produkten grafiskt kommunicerade hela kedjan på ett mycket tydligt sätt. Lösningen här blev ett ”Säljstöd för webb och mobila enheter” Vi byggde en internetbaserad app som utgick från kärnan i deras produktportfölj. Runt det byggde vi på deras olika tjänster. Resultatet blev ett ”produkthjul” som på ett grafiskt och tydligt sätt kommunicerar hur deras produkter och tjänster hänger ihop. Produkten används idag av deras säljpersonal.

Case #2: Göteborgs stadsmuseum
Göteborgs stadsmuseum ville ha en app för ett projekt som syftade till att skapa kommunikation i stadsdelarna. De ville helt enkelt få folk att tycka till om deras stadsdel. I detta projekt tog vi fram en enkel app där besökarna spelade in ett videomeddelande där de kort ger en åsikt om en aktuell fråga som de sen kan dela med andra. Detta fungerade bra och produkten har varit mycket populär. Har du funderingar kring vad som kan passa ditt företag, kontakta oss så kan vi ta fram ett lämpligt koncept till er. Kolla gärna under portfolio för exempel på vad vi byggt innan.